Roubaix

Roubaix

Mihalik Enikő férjhez ment

2021. március 10. - Sr2021

A hírt több portál is megírta. Az egyik típusú megközelítés azt emelte ki, hogy ki az új férj közismert munkáltatója. A másik nem szól e közismert munkáltatóról, viszont leírja a keresztnevét.

Majd az előbbi leírja, hogy az utóbbi nem írta le, ki a közismert munkáltató.

Azt hiszem, Mihalik Enikő, és elnézést kérek tőle, amiért a magánéletét efféle fontoskodásra használom, de komolyan, sosem hittem volna, hogy eljön egy ilyen nap is (és hány más nap eljövetelét sem láttam előre, de nem is vártam), szóval, ő Dávidhoz ment férjhez, Dávidtól vár gyermeket, Dáviddal él. Alig hiszem, hogy ő, aki kétségkívül nem szorul rá, mivel saját jogán is elég ismert és kedvelt személy, úgy választana partnert (főleg pedig férjet), hogy az illetőnek történetesen ki is a közismert munkáltatója. Vagyis a közismert munkáltató emlegetése teljesen irreleváns.

Úgy hiszem, mindenki örüljön inkább Enikő és Dávid új és közös életének, amennyire kiveheti részét e közös örömből. Ha pedig csak annyi jön le neki, amennyit a fenti két "oldal" kiemel (egymás ellenében), akkor kétséges, hogy tud-e örülni egyáltalán (akárminek is, és az nem káröröm-e).

Az új házaspárnak boldog életet kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://roubaix.blog.hu/api/trackback/id/tr1416456040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása